A Moment In Time
About;
What's Happening?

Juwita Miranda. 23. Kuala Lumpur. Malaysia.

Shout here;
Talk to much


Blog Archive;
my past


Credit;
The Cretive!

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Mayra and Inficon . Edit by Ninie.

Bukan aku takut...
Saturday, July 2, 2011 | 2 Comments
Heyyy all !
Fine i hope..

Bukan aku takut ?
Entah hape-hape larh minah neyh pnye entry...
* amekaw sebijik ! (:

Oke oke, pedulikan part mengarut tahap gaban tue !
My lil sissy, NURUL AINE is goin to leave me soon..
Dia da ta de nak melayan karenah giler kakak dia neyh !

Siapa yg sanggup nak teman aku pegi bank ?
Siapa yg sanggup nak bawak aku p taman tasik ?
Siapa yg sanggup nak teman aku neyh pegi shopping berjam2 ?
Siapa sanggup jadi photographer FOC tuk aku ?
Siapa yg sanggup bawak aku round bandar hanya dengan motor jek ?
Hahahaha...

Siapa? Siapa?
Siapa lagi klau bukan NURUL AINE ROZI !
Thanks larh deq ehh..
Berjasa kau kat akak kau neyh..
Memang akan rindu kau giler2 larh.. :(

Bukan aku takut kau takde, cuma aku sedih jekk !
You are my bestie, my rival n also my loves one larh.. haha
*geli hati aku.. :p

Hope kau kat poli sane deq blaja pepandai..
*aku da nak abes blajo da.. :p



Sisterly love !
~Juwita&Aine~



Love,
Cik Jue.

PASTFUTURE


Blogger Nurul Aine said...

fullamak! entry khas untuk aku...
tharu lah bebeh..
aku pun rendu kat kaw jugak naty..
huu~ ko grad naty aku nak ikot!!!

 
Blogger Juwita Miranda said...

uitt ~~ kao ade ati nak ikot ?
make sure pointer kao angka 3 baru kao bleh ikot..
ade baiknya klau dean list terussssss ~~
hahahaha

*air mata wanita aku meleleh masa taip entry ney ~

 

Post a Comment