A Moment In Time
About;
What's Happening?

Juwita Miranda. 23. Kuala Lumpur. Malaysia.

Shout here;
Talk to much


Blog Archive;
my past


Credit;
The Cretive!

© 2013 - Full Template by Arrien Amani and someone help me is Mayra and Inficon . Edit by Ninie.

Rose Hair Perfumes - Secret Legacy
Wednesday, August 27, 2014 | 0 Comments

Mmm, wanginye rambut..... Pakai shampoo apa ni?

Heeee, kalau korunk nak tahu tu la respond yang selalu Cik Jue dapat setiap kali keluar dengan kawan-kawan. Fyi, produk yang i guna tu bukan shampoo tau sebenarnya tapi.................ROSE HAIR PERFUMES! 

Tak pernah dengar? 


Okay, takpe. I kongsi serba sikit info produk ni.
Produk Rose Hair Perfumes ni diperkaya dengan ekstrak ros (tu yang bau wangi munge-munge..heeee), collagen dan vitamin E untuk menjadikan rambut lebih mudah dijaga, tak senang rosak dan sekaligus boleh melebatkan rambut. Wahhhh, hebat kan?

Cara pakai ? 


Sangat senang. Lepas je mandi, ambil sedikit gel Rose Hair Perfume tu pehtu sapukan kat seluruh rambut.
Secara tak langsung, rambut kekal wangi dan segar sepanjang hari. Masalah bau tengik rambut pun takda lagi.. heee..


Antara kelebihan produk ni :

1. Membantu menyihatkan rambut
2. Membantu mewangikan rambut
3. Membantu mengelakkan rambut rapuh
4. Membantu mengatasi rambut gugur
5. Membantu menyokong pertumbuhan rambut
6. Mengatasi masalah rambut berbau bagi wanita bertudung
7. 10/10 Pengguna mengakui rambut lebih harum walaupun lebih 8 jam 
    memakai tudung. 





Harga Rose Hair Perfume ?
♦ RM 30.00 (WM)
♦ RM 35.00 (EM)

Nak order? 
Kalau korunk berminat, boleh order dengan tekan link kat bawah ni.

         www.harummalam.com
         www.legacysecret.com
         www.facebook.com/WanitaPerfect
         www.facebook.com/HarumMalamHQ
         https://www.facebook.com/LegacySecretTrading









P/s : Cik Jue baru guna produk ni seminggu, tapi sangat2 puas hati. ^_^






Love, 
Cik Jue.

PASTFUTURE